Turizm Müfettişi olarak, Şişli’de hizmet veren Trip Park Hotel adlı otelle ilgili bir şikayeti sizlere aktarıyoruz. Yabancı bir misafir, otelin konumu, güvenlik önlemleri ve temizlikle ilgili sorunlarını dile getirmiştir. İşte misafirin detaylı yorumu:

Ana caddelere ulaşmak için çok fazla merdiven ve tırmanma gerektiren bir tepenin biraz aşağısında yer aldığından, yürümeyi planlıyorsanız otelin konumu pek ideal değildir. Geceleri kapıları kapatırlar ve yalnızca kendileri açarlar, güvenlik açısından harikadır, ancak eğer öyleyse resepsiyonistlerden biri uyuyakaldı ya da kendine yiyecek hazırlamaya gitti, dışarıda 2-15 dakika kadar bekledim.

Raflar çok tozlu olduğundan ve lavaboların biraz bakıma ihtiyaç duymasından dolayı otel pek iyi temizlenmemiştir.

Öte yandan fiyat harika, yani ucuza iyi bir yerde kalmayı planlıyorsanız ve otelin olumsuz yanlarını görmezden gelecekseniz bu sizin için ideal olacaktır.

Temizlik görevlileri odanızı temizlerken havluları ve çarşafları da değiştirmeyecektir, bu nedenle dikkatli olun.

Komşularınız tam olarak değilse, yan odayı da çok yüksek sesle duyabilirsiniz.”

Müşteri geri bildirimleri, otel yönetimine hizmet kalitesini artırma ve misafir memnuniyetini sağlama konusunda rehberlik eder. Bu tür sorunlarla karşılaşan diğer potansiyel konaklama müşterilerinin bilgilendirilmesi amacıyla bu şikayet paylaşılmıştır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz