Bahçelievler’de hizmet veren Royal Stay Palace Hotel, müşterisi Mithat Sağlam‘ın paylaştığı şikayetle gündeme geliyor. Sağlam, otelin geçmiş dönemde Alman markası iken memnuniyet verici olduğunu ancak sonrasında yapılan değişikliklerin oteli olumsuz etkilediğini belirtiyor.

Müşterinin yorumu şu şekilde: “Dünyanın birçok yerinde ve Türkiye içerisinde çok seyahat ediyorum fakat bu kadar berbat 5 yıldızlı bir otel görmedim. Otel, Alman markası iken kalmıştım ve gayet iyiydi. Suudiler satın almış ve ismi değişmiş. İşletmeci değişince berbat olmuş, 0 puan bile fazla. Resepsiyon çok ilgisiz. Aracımı kapalı otoparka koyacağız diye anahtarımı aldılar. Sabah dış otoparkta olduğumu gördüm. İkinci gece dış otoparkta yer bulduğum halde yine anahtarı istediler. Vermek istemeyince ‘burada bırakamazsınız’ dediler. Bende aracımı otelin dışına bıraktım. Odalar soğuk ve bakımsız.

Turizm Müfettişi olarak, otellerin müşteri geri bildirimlerine ve hizmet kalitesine önem vermesi gerektiğini vurguluyoruz. Müşteri memnuniyeti, otellerin başarısında kilit bir faktördür ve bu nedenle konukseverlik anlayışı gözden geçirilmelidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz