Turizm Müfettişi olarak, Mare Park Hotel isimli otelle ilgili bir şikayeti sizinle paylaşıyoruz. Sercan Kaya isimli bir misafir, otelde yaşadığı rezervasyon sorunları ve müşteri hizmetlerindeki olumsuz deneyimine dikkat çekmiştir. İşte misafirin detaylı değerlendirmesi:

Yaşadığım rezaleti kısaca anlatayım; İki yıl önce kaldığım bu otele gelmeden müsaitlik durumunu sorgulamak için aradım ve müsait olduklarını öğrenince rezervasyon yaptım çıktım geldim. Konuşma saati ve kaydı elimde. Yaşadığım trajikomik olay ise otele geldiğimde rezervasyonumun iptal edilmiş ve çalışanın müşteri ile dalga geçiyor gibi yapabilecek bir şeyimiz yok demesi. Ben hayatımda böyle bir rezalet görmedim. Birilerinden üç kuruş fazla almak için böyle bir otelin düştüğü durum söylenecek kelime bulamıyorum…

Müşterilerin bu tür deneyimleri paylaşmaları, otel yönetimine sorunları düzeltme ve hizmet kalitesini iyileştirme konusunda yardımcı olabilir. Turizm Müfettişi olarak müşteri memnuniyetsizliklerini ele almaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz