Gezgin Eleef Zeynep, Cipriani Istanbul hakkında bir şikayet paylaştı. Turizm Müfettişi olarak müşterinin deneyimini sizin için aktarıyoru:

Ilk defa deneyimlediğim bir mekan oldu, geleneksel Cipriani atmosferini hissetmek güzeldi, çalışanlar da olması gerektiği gibi nazik ve ilgiliydiler. Pazar günü akşam doğum günü yemeği için tercih ettiğimiz bir mekan oldu. Ancak pizza ve makarna kesinlikle fiyat performans ürünü değildi, evet lezzetliydi ama Cipriani için daha iyisi olabilirdi. Venedik’te, Roma’da çok daha iyilerini tatmış bir İtalyan mutfağı sever olarak söylüyorum.

Tatlılara gelince, fotoğrafta da görüldüğü gibi meşhur dondurması bize tam porsiyon servis edilmedi, garsona sebebini sorduğumda; iki kişi için çok fazla olacağını kendince bizi düşünerek porsiyonu eksik servis ettiğini dile getirdi. Hayatımda ilk defa müşteriye sorma zahmetine bulunmadan kendince inisiyatif alan bir garson gördüm ki menüde en çok sevdiğim bu dondurma olmuştu.

Diğer pastaya gelince, bir tabak dolusu krema yemek isteyenler sevebilir ama bize hitap etmedi, sadece tadına bakıp bıraktık. Türkiye’deki Cipriani’ye tekrar gitmem.

Zeynep, Cipriani Istanbul’da genel olarak geleneksel atmosferi ve ilgili çalışanları beğenirken, pizza ve makarnanın fiyat-performans açısından tatmin edici olmadığını belirtiyor. Ayrıca tatlı deneyimindeki porsiyon eksikliği ve garsonun inisiyatif alarak karar vermesi durumuyla ilgili yaşadığı olumsuzlukları paylaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz