İstanbul’un kalbindeki Beyoğlu semtinde yükselen lüks resort Rixos Pera İstanbul, Vishal Sheth adlı bir turistin dikkat çekici şikayetine maruz kaldı. Misafirin söz konusu şikayeti, otelin öne çıkan güzellikleriyle birlikte gölgede kalan bir gerçeği gün yüzüne çıkarıyor.

Gelişmiş bir şehir oteli olması beklenen Rixos Pera İstanbul, Sheth’in paylaştığı şikayete göre konuklarına beklenen hizmeti sunmakta zorlanıyor. Sheth’in söylediklerine göre, oteldeki hizmet kalitesi memnuniyetsizlik yaratıyor.

Sheth’in iddialarına göre, otele giriş saati olan 14:00’te oda hazır değildi. Ancak otel, misafirlere hazırlık süresi için gerekli olan saati nazikçe bildirmiş ve odalar misafirler için kullanılabilir hale getirilmiş.

Ücretsiz oda upgrade misafiri mutlu etmedi

Bu durumun ardından Sheth, eşyalarının otel tarafından yükseltilmiş odalara taşındığını fark etmiş. Yani Sheth, önceden ödeme yapmış olduğu standart odadan, otel tarafından üst seviye bir odaya taşındığını öğrenmiş. Ancak Sheth, zaten önceden ödemesini yapmış olduğu standart bir hizmetin, otel tarafından yükseltilmesinin kendisini rahatsız ettiğini belirtiyor.

Sabah kahvaltısında yaşanan deneyim de Sheth’in eleştirileri arasında öne çıkıyor. Misafir, otelin vejetaryen misafirler için yetersiz çeşide sahip olmadığını belirtiyor. Ayrıca “Maple Syrup” yani “akçaağaç şurubu”nun personeller tarafından bilinmemesini de garipsediğini ifade ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz