İstanbul’un gözde otellerinden Swissotel The Bosphorus’ta konaklayan Gülsüm Efe, otel deneyimi hakkında detaylı bir şikayet paylaştı. Efe, yaptığı şikayette otelin beklenen İsviçre standartlarının altında hizmet sunduğunu belirterek, “Uzun zamandır bu kadar kötü bir otelde kalmadım; İsviçre standartlarını söyle bir kenara bırakın, öğrenci pansiyonları bile daha iyi hizmet veriyor. En azından verdiğim paranın karşılığı bu diyorsunuz.” ifadelerini kullandı.

Şikayetin devamında odasındaki çivilerle ilgili bir uyarıda bulunan Gülsüm Efe, “Otel odasında yerde çiviler var, ayakkabısız gezmeyin.” uyarısında bulundu. Ayrıca, SPA servisi konusunda yaşadığı olumsuz deneyimlere de değinen misafir, “SPA servisi ayrı bir rezillik, kimsenin kimseden bir haberi yok. Arıyorsunuz katalog istiyorsunuz, çok beklemeyin çünkü gelmiyor, kendiniz gidip almak zorundasınız. Paranızın karşılığıyla size uygulanan çok farklı!” şeklinde sitem etti.

Espresso makinesi kullanımıyla ilgili yaşadığı sıkıntılara da vurgu yapan konuk, “Odadaki Espresso makinesi kapsülleri için dilenci gibi her sabah otel çalışanlarına yalvarıyoruz, sanki bedava veriyorlar.” dedi. Kişisel bakım hizmetlerindeki memnuniyetsizliğini dile getiren Gülsüm Efe, “Manikür, pedikür için gittiğinizde dikte edin çünkü siz ne derseniz diyin, onlar istedikleri gibi yapıyorlar. Ben Swissotel’den böyle ayrılacağımı ve bu kadar sorun yaşayacağımı hiç beklemezdim. Gerçekten çok büyük bir hayal kırıklığı, çok yazık; ilk ve son kez buraya geldim.” ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

Son olarak, 16. katla ilgili de eleştirilerde bulunan Efe, “Ha unutmadan, 16. kat saçmalığı ayrı bir, bir sürü servis elemanı var ama iş yapan yok.” diyerek konakladığı katla ilgili şikayetini paylaştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz