Beyoğlu’nun modern otellerinden Nova Plaza Hotel Taksim Square, Yara Bishtawi adlı bir turistin internet üzerinden olumsuz geri bildirimine sebep oldu. Bishtawi’nin otel hakkındaki yorumu, konukların otelde karşılaştığı bazı zorluklara işaret ediyor. Yara Bishtawi’nin İngilizce olarak yazdığı yorumun Türkçe çeviri şu şekilde:

“En kötü deneyimdi. Kesinlikle bu oteli tercih etmeyin. Gittiğimden önce yorumları okudum ve hepsi kötüydü, ama ‘Hayır, muhtemelen iyidir’ dedim, ancak bu, Taksim’deki en kötü otel. Asansör sadece 3 kişiyi alabiliyor ve çok yavaş. Resepsiyondaki çalışanlar İngilizce konuşmuyor. Odalar temiz ancak çok küçük. Ayrıca, oda anahtarlarımız ikinci günümüzde çalışmayı durdurdu, bu yüzden her seferinde odamızı açması için işçiye sormak zorunda kaldık ve anahtarları düzeltmedikleri için her seferinde ondan yardım istemek zorunda kaldık. Ve çünkü asansör çok yavaş, gerçekten abartmıyorum, sadece 3 kişi alabiliyor ve odalarımıza girmemiz çok uzun sürüyordu. Çok kötü bir deneyim.”

Nova Plaza Hotel Taksim Square yönetimi, konuk memnuniyetini artırmak adına bu geri bildirimleri dikkate alabilir ve gerekli düzeltmeleri yapabilir. Turizm Müfettişi olarak misafirlerin sesini duyurmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz