İş seyahati için Elite World Comfy İstanbul Taksim Otel’de konaklayan yerli turist Zeliha Güven, otelde yaşadığı eşya kaybı ve güvenlik endişesini internette paylaştı. Misafir şikayetini derledik:

İlk gece sorunsuz geçen konaklamasının ardından, sabah odadan çıkış yaparak eşyalarını resepsiyona teslim eden Güven, işi sebebiyle bir gece daha konaklamak zorunda kaldı. Ancak, otelden çıkış yaptığı odaya geri döndüğünde şarj aletini unuttuğunu fark etti. Olayı resepsiyona bildiren Güven, önce bulamadıklarını söyleyen otel yetkilileriyle yaşadığı sorunları anlattı.

Güven, şarj aletini kaybettiğini düşündüğü sırada otel personeli tarafından izinsiz girildiğini iddia etti ve şarj aletinin çalındığını dile getirdi. Otelin güvenlik endişesi yarattığını belirten Güven, konuyu araştırmak için otelin nasıl şikayet edileceğini araştırdığını ifade etti. Ertesi gün resepsiyonun şarj aletini bulduklarını söylemesi üzerine sinirlendiğini belirten Güven, otelin güvenlik prosedürlerini sorguladı. Olayın ardından otel yönetimi, Güven’i arayarak özür diledi ve eşyanın kaybolmasının mümkün olmadığını savundu. Güven, yaşadığı deneyim üzerine otel güvenliği konusunda endişelerini paylaştı ve olayın çözümüyle ilgili olumlu adımların atılmasını umduğunu belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz