Sinan Aydın Öz, özel bir günü olan balayılarında Park Dedeman Denizli‘yi tercih etmiş ancak beklentilerini karşılayamadığı bir deneyim yaşadığını belirtti. Öz’ün şikayeti şu şekilde:

En özel günümde Park Dedeman Denizli’yi tercih ettim. Balayı konseptindeki oda süslemelerini istedim. Resepsiyonist, üzerimizdeki gelinlik ve damatlıkla bile bizi insan gibi karşılamadı. Aynı zamanda, rezervasyon sırasında iki kez odada alkol istemediğimi belirtmeme rağmen, ısrarla alkol koydular ve ardından özür dilediler. Özellikle resepsiyonist, insanlık adına hiçbir şey göstermedi. Kesinlikle kimseye Dedeman’ı tavsiye etmem. Bir daha asla Dedeman’ı tercih etmeyeceğim. Şikayet maili de gönderdim, ancak aldığım dönüş muhtemelen resepsiyonistin kendi yazdığı saçma bir yanıt gibiydi.

Sinan Aydın Öz’ün deneyimi, Park Dedeman Denizli otelindeki eksiklikleri ve memnuniyetsizlikleri ortaya koyuyor. Otel yönetimi, misafirlerin beklentilerini karşılamak ve memnuniyetini sağlamak için gerekli önlemleri almalıdır. Turizm Müfettişi olarak, tüketicilerin deneyimlerini paylaşmasını teşvik ediyor ve sektördeki iyileştirmelerin destekçisi oluyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz