Ramada Plaza by Wyndham Izmir‘de konaklayan Mert Güler, odaların temizliği ve bazı departmanların hizmet kalitesiyle ilgili yaşadığı deneyimi paylaşarak şikayetini dile getirdi. İşte müşterinin şikayeti:

Odalar yeteri kadar temiz değil, çoğu demirbaş ciddi derecede tozluydu. Concierge hizmeti veren arkadaşlara çok teşekkür ederiz, çok ilgililer. Bir seminer için 2 gece 3 gün konaklama yaptık. Barda çalışan bir hanımefendi sürekli içtiğimiz çay ve kahvenin ödemesini sorup durdu, konaklama devam etmesine rağmen sanki ödemeden kaçacakmışız gibi davrandılar. Özetle resepsiyon ve concierge departmanlarına sonsuz teşekkür ederiz, çok ilgililer. Aynı şeyi F&B departmanı ve HK departmanı için ne yazık ki söyleyemeyeceğim.. tek gecelik konaklamalar için yeterli.

Müşterinin şikayeti, Ramada Plaza by Wyndham Izmir’de bazı odaların temizlik standartlarının düşük olduğunu ve bazı departmanlarda hizmet kalitesinde tutarsızlıklar yaşandığını vurgulamaktadır. Otel yönetimi, misafirlerin beklentilerini karşılamak ve memnuniyetlerini sağlamak için hizmetlerini gözden geçirmeli ve iyileştirmelere odaklanmalıdır. Turizm Müfettişi olarak, işletmelerin daha iyi bir konaklama deneyimi sunmalarına yardımcı olmak için müşteri şikayetlerini dikkate almaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz