ITB Berlin 2024, seyahat endüstrisindeki dijital dönüşüm ve teknolojik yenilikleri konu alan birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Fuarın ikinci gününde, Salon 6.1’deki eTravel Sahnesi’nde, yapay zeka, sanal gerçeklik, blockchain, siber güvenlik, web 3.0, seyahat teknolojisi, e-turizm, mobil uygulamalar, sosyal medya ve online pazarlama gibi konulara yer verildi. Bu bölümde, seyahat teknolojisi firmaları, tur operatörleri, oteller, havayolları ve seyahat acenteleri arasında iş bağlantıları kuruldu.

eTravel Sahnesi’nde, sektörün önde gelen uzmanları, seyahat teknolojisinin trendleri, fırsatları, zorlukları ve potansiyeli hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştılar. Özellikle yapay zekanın seyahat sektöründe nasıl kullanılabileceği, hangi avantajları ve dezavantajları olduğu, hangi etik ve yasal sorunları beraberinde getirdiği gibi konular yoğun ilgi gördü.

Yapay zekaya özel olarak odaklanan en son ITB Travel Hero Videocast’in konusu da dijital dönüşümdü. ITB Berlin Konvansiyonu Uzmanlar Kurulu üyeleri Dirk Rogl, Dr. Markus Heller ve Lea Jordan, dijital teknolojilerin sunduğu potansiyele dair etkileyici bilgiler verdi ve ITB Berlin Konvansiyonu’nun ön izlemesini yaptı. Videocast’te, yapay zekanın seyahat endüstrisindeki uygulamaları, başarı öyküleri, gelecek vizyonları ve önerileri anlatıldı.

ITB Berlin 2024, seyahat teknolojisi alanında dünyanın en büyük platformu olma özelliğini sürdürdü. Fuarda, seyahat endüstrisini birlikte ileriye taşımak için teknoloji ve inovasyonun önemine vurgu yapıldı. Fuarın son gününde, seyahat teknolojisi örnekleri ve ödülleri tanıtılacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz