Mövenpick Hotel Izmir‘de konaklayan müşteri Cem Burak Kaya, otel hakkında bir şikayette bulundu. Otelin konumundan memnun kaldığını ifade eden Kaya, ısıtma konusunda yaşadığı deneyimi şu sözlerle ifade etti:

Konumuyla alakalı söylenecek pek bir şey yok ancak deneyim açısından rezalet olduğunu belirtmek isterim. 3 günlük konaklamam sırasında ısıtma sistemi ile alakalı sorunu defalarca belirtmeme rağmen sürekli görevliler tarafından geçiştirildim. Önce ısıtma sisteminin geç devreye girdiğini ve beklemem gerektiğini söylediler. ilk geceyi böyle atlattıktan sonra 2.gün sorunun devam etmesi ve sıcak aylarda da soğuk üfleyen sistemi bildirdikten sonra teknik personeli yönlendirdiler. ilgili personel sorunu giderdiğini söylemesine rağmen sorun devam etti. 3. gün resepsiyona bildirdiğimde otel genelinde merkezi ısıtmada sorun olduğunu ve gün içerisinde halledildiğini söylediler. konaklamamın son gecesinde de aynı sorun devam edince başka bir teknik personel yönlendirildi. gelen personel odanın ısıtma sisteminde arıza olduğunu ve valf’i sökerek odanın ısıtılacağını söyledi. haklıydı da oda ısındı ancak bu sefer bitmek bilmeyen bir su sesi başladı kalorifer içinde. 1 saat kadar sonra bu durumu bildirdiğimizde “dingin bir su sesidir, rahatsızlık vermez size” diyerek odada kalmamız gerektiğini belirttiler. Durumun kabul etmeyip bir çözüm bulunmasını istediğimizde ise sorunun çözülemeyeceğini fark etmiş olmalarından mütevellit odamızı değiştirdiler.
Ayrıca belirtilmesi gereken durum aynı odanın sifon sitemi arızalıydı. yeni geçtiğimiz odada ise tuvalet ve odayı ayıran paravanın içindeki perde sisteminde arıza vardı.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz