Limak Lara Deluxe Hotel & Resort’a konuk olan Seda S., yaşadığı talihsiz deneyimi paylaşarak otelin hizmetlerine yönelik çarpıcı bir şikayette bulundu. Sakaoğlu’nun detaylı şikayeti şu şekilde:

Tatilinize berbat bir şekilde başlamak ister misiniz? Örneğin otele girdiğinizde lobide sizi küçük sürprizler karşılasa? bknz: ekteki foto. Lobide bekliyorsunuz ve Karşınızdaki koltukta temizlenmemiş bir hayvan pisliği size bakıyor! Buz gibi bir cuma sabahında (15 Aralık 2023) kucağımda bir yaşındaki bebeğimle bu manzara karşısında 1 saat bekletildik.. bir çay için içiniz ısınsın diyen olmadığı gibi neredeyse kovulmaktan beter olduk.. onca yıldır tatile gideriz Antalya’ya ilk kez Türk olduğumuz için rezil edildiğimiz bir otelle karşılaştık. Nasıl anlatayım bilmiyorum ama eğer yabancı turist değilseniz özellikle bir İngiliz değilseniz üzgünüm ama iyi bir muamele görmeniz çok zor. Agoda üzerinden aldığımız tatil paketiyle ilgili; “İngiliz pazarına indirimli, yani yabancı turistlere özel fiyat bunlar, siz bu rakamdan faydalanmazsınız” diyerek bize ek ücret çıkarmaları mı dersiniz, “agodayı arayın düzelttirin” mi dersiniz, “iptal edemiyoruz ya fark ödeyin ya da gidin”ler mi dersiniz.. rezilliğin dibini yaşattılar; hava buz gibi, kucağımda bebek, geceden beri yollardayız.. bize “Türk” olduğumuz için bu kadar değersiz hissettiren başka bir yer görmedim. Sizin için hiç iyi bir duam yok, böyle otellerin bu topraklarda ekmek yemesi ve yedirmesi içimi sızlatıyor şu an.. onca zaman bir çay ikram edecek, bir Türk misafire misafirperverlik edecek kadar edebiniz, ilginiz, göreneğiniz yok ise şirket politikanızı gözden geçirmenizi öneririm.. İnternet üzerinden tatil paketi almamıza izin veren legal bir site var, buradan rezervasyon yapıp tatil alıyoruz (agodanın kabahati daha büyük o da ayrı bir durum) ama tatil hakkımız meğerse yokmuş(!) otel olarak sizin bize muameleniz bu olmamalıydı, rezervasyon yanlışsa iade et diyoruz tutarı bu kez de aaaa! iade koşullarına uygun bir rezervasyon değilmiş diyorsunuz.. yani rezervasyonla o ücreti tahsil ederken politika tıkır tıkır ama ücret farkı çıkardığınız için otelde kalmayı kabul etmeyince para iadesi olmuyor neymiş efendim iade politikası…hiç suçumuz olmayan bir durumda ortada bırakılmamız söz konusu Iken böyle durumlarda hesabı bizimle değil agodayla yapmanız gerekmiyor muydu ama nerde o vizyon ? neyse iyi ki kalmadık!! Bir daha asla ama asla gitmem, kapısından geçmem! lütfen kapınıza asın Türk misafir istemiyoruz diye!!!! Eminim siz de çok mutlu olursunuz bu durumdan.. parasını peşin alıp yapmadığımız bir tatil için para iadesi yapmamak demek pek haksız bir iştir. Neyse ki yasal mecralarla paramızı zar zor da olsa aldık, ama vizyon öyle olmaz, bi insiyatif alabilmeliydiniz, bizi, geceden beri yollarda olan bir yaşındaki bebeğimizi o halde bekletmekle ne kazandınız bilmiyorum , bir anne olarak Asla unutmayacağım aç sususuz o soğukta kucağımda bebekle bekletildiğim onca süreyi, asla!

Limak Lara Deluxe Hotel & Resort‘ta yaşanan bu deneyim, müşteri memnuniyeti açısından endişe verici bir tablo çiziyor. Müşterinin paylaştığı ayrıntılar, otelin temizlik standartlarından müşteri hizmetlerine kadar çeşitli sorunları işaret ediyor. Turizm Müfettişi olarak, müşteri geri bildirimlerini ciddiyetle ele alıp işletmelerin hizmet kalitesini artırmasına yardımcı olmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz