Belek’te konumlanan Granada Luxury Belek otel, yılbaşı etkinliğinde birçok yerli müşterinin şikayetiyle karşılaşmıştı. Şimdi de Yusuf Çatalkaya, kongre için konakladığı otelin, kendisine hayal kırıklığı yaşattığını belirtti. Çatalkaya şikayetinde şu detaylara yer veriyor:

Otele kongre için katılım sağladık. Ne yazık ki katılımımız boyunca bir çok sorun ile karşılaştık. İlk olarak otele geldiğimizde çoğu imkanın kısıtlandığını fark ettik. Halbuki diğer tüm misafirler ile aynı ücretleri ödemiştik ve konuğumuz olarak gelecek misafirlerimiz için de onlarca oda tutmuştuk. İlk olarak bara indik; bardaki arkadaş çoğu pahalı alkollü içeceğin kaldırıldığını ve sezonda olacağını söyledi (ki hepsi rafda duruyordu) başka bir pub bölümüne gittiğimizde şişeli içeceklerin biz gelmeden bir önce ki akşam apar topar kaldırıldığını öğrendik. Yemek salonu ise tadilat dolayısı ile denilerek yarım olarak hizmet veriyordu. Ayrıca yemek salonunda zar zor birini bulup içecek söylüyoruz, yemek bitiyor içecek geliyor. Bu arada hakkını vereyim, kebap ve ızgara türü yemekleri gerçekten çok başarılıydı. Biz geldiğimiz gün otelde gezen tüm yabancı misafirlerin bornozları ile kapalı havuzu ziyaret ettiğini gördük, odalarımıza gittik, bornoz yok ! onuda kaldırmışlar, kartlarımızla gidip lobiden istememiz gerekiyormuş. Onada tamam. Bir sonraki günden itibaren bu sefer kapalı ısıtmalı havuzun da ısıtmasının kapatıldığını öğrendik. Bu arada gelen misafirlerimizden yaz sezonunda bu otelde kalan bir çok kişiye denk geldik. Onlar ile konuştuğumuzda da aynı hüsranı yaşadık. Hepsi otelin sırf fuar yapılıyor diye tüm olanaklarını kıstığını, yazın bunların çoğunun olduğunu söyledi. Ama iş ücrete gelince yarısını almıyor tabi. Tamamını alıyor. Ayrıca otelin denizi falan yok. Zaten haritadan bakarsanız denize ne kadar uzak olduğunu görürsünüz. Ve birde merak edip tatil sitelerinden otelin fiyatlarına baktım. Sezonda denize sıfır kat kat daha harika imkanları olan oteller ile ya aynı fiyatta, yada daha pahalı. Kısacası benim için fiyaskoydu ve bu yaşananlar gerçekten çok rahatsız edici bir durum. Benim için; “bedava deseler gitmem” yerler listesine girmiştir.”

Müşteri için Granada Luxury Belek oteli beklediğinden farklı bir deneyim sunmuş ve yaşananlar rahatsız edici olmuştur. Bu nedenle, kendisi için bu otelin tercih edilecek yerler listesinde olmadığını vurguluyor. Otel yönetiminin müşterinin detaylı şikayetine istinaden iyileştirmeler yapması gerekebilir.

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz