Tarabya’da konuklarını ağırlayan My Finest Bosphorus Hotel‘de konaklayan müşteri M. L., yaşadığı deneyimi paylaşarak bir şikayette bulundu. İşte müşterinin otel hakkında detaylı şikayeti:

Denize karşı manzarası hoş, odalar güzel ancak hizmet ve çözüm üretme yok. 30-31 aralık gecesi 2. Yıl dönümümüz için tercih etmiştik ancak bize sayenizde bolca bekletildiğimiz, fazlaca gerildiğimiz bir yıldönümü yaşattınız. Saat 22.50’de küvetin bozuk olduğunu ve bakılmasını rica ettik. Hemen bakacağız, bir dakika sonra size haber vereceğiz, şimdi geliyor arkadaş denilerek 12.15’e kadar bekletildik. Sonra da bozuk dendi sadece. Biz de mağdur olduğumuzu, çözüm üretmelerini rica ettik ancak herhangi çözüm üreten olmadı. Bunun üzerine oda değişikliği talep ettik ancak bize düşük fiyatlı zeminde bir odaya geçebileceğimizi (kaldığımız odamız Boğaz manzaralı) söylediler. Sonrasında müdürle konuşmak istedik ama görüştürmeyip durum böyle kaldı, yarım saat geçti ve aranıp başka uygun odaya geçiş yapabilirsiniz dendi, gecenin 12.40?? Tabi olan bizim akşamımıza oldu. Otelden çıkış yaparken konuyla ilgili ne açıklama ne özür hiçbir şey denmedi. Israrla müdürle konuşmak istediğimizi tatil sebebiyle olmadığını öğrendik ve rica ettik, lütfen arayın bizi, 3 gün geçti hala bir geri dönüş yok. Personel çok zayıf, hizmet yakışmamış. Sabah arabamızı bile yanlış getirdiler. Çıkış yapacağımızı söylediğimizde, biz varken gelip mini barı kontrol ettiler, bu da hiç yakışmadı. Diğer hizmeti iyi olan tüm oteller gibi kart teslim edilirken, biz odadan çıkış yaptıktan sonra bakılması daha hoş olurdu. Çok beğenerek seçtiğimiz bu otel bize büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Turizm Müfettişi olarak, işletmelerin müşteri memnuniyetine ve sorunların hızlıca çözülmesine önem vermesi gerektiğini hatırlatırız. My Finest Bosphorus Hotel’in, bu tür şikayetlere duyarlılık göstererek, hizmet kalitesini artırması ve müşteri memnuniyetini sağlamak için gereken adımları atması önemlidir. Benzer haberleri takip edip kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz