Ailesiyle İstanbul gezisi için Beyoğlunda tercih ettikleri Weingart Hotel‘de ailesiyle konaklayan Serkan A. isimli bir müşteri, otelle ilgili bir şikayette bulundu. İşte Serkan Bey’in şikayet:

Biz sömestir tatilinde ailece İstanbul gezisi yaptık, bunun için merkezi konumda bir otel tercih ettik. Evet, otel konum olarak çok merkezi bir konumda ancak otopark sorunu var, daha doğrusu otoparkı yok. Yakındaki Galata Porta yönlendiriyorlar, orası da günlük 340 TL ücret alıyor. Bunun dışında temizlik vasat sayılacak pozisyonda, kahvaltı çok kötüydü ve çeşit yoktu. Ayrıca çok gürültü vardı, gece rahat uyuyamıyorsunuz. Bunun dışında çalışanlar ilgili sayılırdı, özellikle ön büro çalışanları.

Müşterinin bu şikayeti, Weingart Hotel’de yaşadığı otopark sorunu ve hizmet kalitesiyle ilgili olumsuzlukları vurguluyor. Özellikle otopark eksikliği, temizlik standartlarının düşüklüğü ve kahvaltı çeşitliliğinin yetersizliği gibi konular, müşteri memnuniyetini olumsuz etkilemiş gibi görünüyor. Turizm Müfettişi olarak, müşteri şikayetlerinin işletmeler için önemli olduğunu hatırlatırız. Benzer şikayetleri takip edip kamuoyuna aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz