Yorumu Yapan Kişi: Ömer Yıldırım

Ömer Yıldırım, 14.12.2023 tarihinde Tryp by Wyndham İzmit’e giriş yaptıklarını ve yaşadıkları olumsuz deneyimi şu şekilde aktarıyor:

“Giriş yaptığımızda, yurt dışından geldiğimizi ve erken uyuyacağımızı söylediğimiz halde bize çatının altındaki odayı verdiler. İş görüşmelerim için dışarıdaydım ve eşim (yabancı) oda servisini aradığı halde İngilizce sipariş veremedi ve otele dönmek zorunda kaldım. Ayrıca, gece çatı partisi olduğu için gece 11:30’a kadar odada durulamaz bir haldeymiş. İş yemeğimi bu sebepten yarım bırakıp odaya dönmek zorunda kaldım. Gerçekten resepsiyondaki arkadaşlar ya Türkçe bilmiyor, ya da ne istediğimizi söylediğimiz halde umursamıyorlar. Firma misafiri olmasak kalınacak bir otel değil. Çatıdan gelecek birkaç kuruş için konaklama müşterisini kaybetmeyi göze alan otel için yorum bile yapmak anlamsız. Şimdi cevap olarak özür vs. yazacaklarsa bence hiç yazmasınlar. Gerçekten de negatif.”

Turizm Müfettişi: “Ömer Yıldırım, Tryp by Wyndham İzmit’teki dil sorunları ve gece yaşanan gürültü nedeniyle olumsuz bir konaklama deneyimi yaşadığını belirtiyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz