Yorumu Yapan Kişi: Çağrı Leblebici

Çağrı Leblebici, The Sign Kocaeli Thermal Spa Hotel&Convention Center’ı arayarak spa bölümünü kullanmak istediğini söylediğinde, ertesi gün için randevu alıp otele gittiklerinde yaşadığı olumsuz deneyimi şu şekilde aktarıyor:

“Otele gittiğimize ödeme almadan hiçbir bilgi vermediler. Ancak ödemeyi aldıktan sonra sauna bölümünün arızalı olduğunu, tadilatta olduğunu ve diğer bölümler hakkında hiçbir bilgi vermeden bize satış yaptılar. Daha sonra hamamın göbek taşının ve masaj odalarının aşırı soğuk olduğunu ilettiğimizde, Derya isimli bayanın ukalaca bir tavır takınarak sorumlu olmadıklarını belirtip ‘ne yapabilirim, uğraşamam’ şeklinde cevap verdi. İade talebimizi ilettiğimizde ise ‘iade yapmıyoruz, kullanacaksınız’ şeklinde abest bir üslupla cevap verdi. Havlular yere düşüp masajda tekrar kullanıldı. Hijyen konusunda tüm odalarda vasat pislik vardı, her taraf temizlenmemişti. Arkadaşlarımızla gittiğimiz ortamda mahcup olarak üşüyerek geri çıktık. Paramızla rezil ettiler.”

Turizm Müfettişi: “Çağrı Leblebici, The Sign Kocaeli Thermal Spa Hotel&Convention Center’da yaşadığı sorunlu spa deneyimi ve hijyen eksiklikleri nedeniyle olumsuz bir konaklama geçirdiğini belirtiyor.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz