Green Love Sapanca Bungalov müşterisi Emre Sarı, Cuma günü gerçekleştirdiği konaklamasında yaşadığı olumsuz deneyimi şu şekilde paylaştı:

“Giriş yaptığım Cuma günü, saat 13:30 civarındaydım ve hemen belirtmeliyim ki, arazi aracınız yoksa çıkmaya çalışmamanızı öneririm. 4×4 araç olmadan çıkış yapmanız zor, hatta otel tarafından 4×4 araç sağlanabiliyorsa bulunabilirse. Malzemelerimizle dik bir yokuşu tırmanmak zorunda kaldık. Girişimizle birlikte sorunlar başladı. Yağmur yağmaya başladığında elektrik kesildi ve herhangi bir jeneratör veya alternatif çözüm sağlanmadı. Elektrik geldiğinde şofben arızalıydı, ancak biz gelene kadar tamir edilmemişti. Bu nedenle ilk günümüz oldukça zorlu geçti ve akşam 21:00 civarında ancak duş alabildim.

İkinci gün, jakuzi kullanmak istedik, ancak taktıkları jakuziye sıcak su gelmiyordu. Jakuziye sıcak su gelmesi için içeriden musluk suyu açmak gerekiyordu, bu da oldukça uzun bir süre alıyordu. Sıcak su ve elektrik sorunları yaşadık ve bu işletmenin geliştirilmesi gerektiğini düşündük.

Evdeki yemek alanında elektronik ekipmanlar vardı, ancak buzdolabının fişi takılı olduğu için kullanılamıyordu. Ayrıca çoğu priz çalışmıyordu. İlgilenen çalışanlardan birçok kez “kusura bakmayın” cümlesini duydum, ancak bu sorunlar zaten gelişmeden önce çözülmeliydi.

Yağmur yağdığında veranda su alır mı diye sorduk, “hayır” dediler, ancak tüm koltuklar su aldı. Yörük evine girişte alt camlar açıktı ve yağmur yağıyordu, ancak bu konuda ilgilenilmedi. Kahvaltı olarak adlandırılan şeyin serpme olduğunu sorduğumda, daha sonra ücretli olduğu söylendi.

Sorunlarımızdan dolayı bize yemek yağı ve baharatlık gönderildi, ancak jakuzinin fonksiyonları hala çalışmıyordu ve bu konuda ilgilenilmedi. Tüm elektronik aletlerde bozulma durumu için yazı imzalatılıyor, ancak teslim ederken gerekli bir evrak verilmiyor.

Manzara güzel, sinek sorunu yok, ancak yaşadığım sorunlar nedeniyle bu mekanda rahat bir kafa dinleme deneyimi yaşamak mümkün değil.”

Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz