Didi Butik Otel Sapanca, yılbaşı konaklaması için rezervasyon yaptırmak isteyen Sedar Gül ve 6 ailesi arasında yaşanan olayla gündeme geldi. Gül, otel görevlisi Miraç Hn ile yaptıkları görüşmeyi ve ardından yaşanan olumsuz gelişmeleri şu sözlerle şikayet etti:

Merhabalar, Biz 6 aile olarak 2024 yılbaşı konaklaması için içimizden bir arkadaşımız aracılığı ile Hotel görevlisi Miraç Hn la görüştük. Kendisine en başta yılbaşı günü için tek gecelik konaklama talebimizi ilettik. Kendisi bize fiyat ve program bilgisini yazılı olarak iletti, bizlerde ekstralar, canlı müzik vs karar aşamasında idik. Çocuklarımıza söyledik, haliyle hepimiz bir hevesle programlarımızı buna göre yaptık.Önce tek gece konaklamayı kabül edip sonrasında 2 gecelik program için diretmeleri, bize uymadığını söylediğimizde Hotel Sahibi Kadir Bey’in talimatı ile tek gece konaklama yapılamayacağını Miraç Hn bu sabah bildirdi.

Sedar Gül, birbirinden habersiz bilgilerin kendilerine iletildiğini belirterek, “Çok şaşkın ve çok üzgünüz. Nasıl bir yönetim, nasıl bir kurum ki birbirinden habersiz müşteriye bilgi evriliyor ve son anda ‘aaa patronumuz istemiyor’ deniliyor. Bu durum şımarıklıktan ve müşteri memnuniyetsizliğinden başka bir şekilde açıklanamaz. Artık bu kuruma karşı hiç güvenim kalmadı. Bu saatten sonrada nasıl yer buluruz, Hotel sahibi Kadir Bey yardımcı olur belki…” ifadelerini kullandı.

Müşteri şikayetleri, otel yönetimlerinin dikkat etmesi gereken önemli konular arasında yer alıyor. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri okurlarımıza devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz