Esenyurt’ta konuklarını ağırlayan Days Hotel by Wyndham Esenyurt isimli mekan, otelde konaklayan Fatmanur Yılmaz isimli müşterinin şikayetiyle gündeme geldi. Müşterinin detaylı şikayeti şu şekilde:

Otel güzel düzenlenmiş ama hizmet konusunda çok büyük sıkıntı var. Kaldığım odada banyoda tuvalet fırçası dahi yoktu. 2 gün boyunca bana tuvaletin temizlendiğini iddia ettiler ama kesinlikle temizlenmedi. 2 günün sonunda tuvalet fırçasını isteye isteye gönderdiler de kendim temizledim. Kirli diye götürülen havluların yerine yenisi konmuyor. Çay, kahve bitti kesinlikle yenilemediler. Ütü istedim sabah, acelem var diye de özellikle belirttim ama 3 kere aramama rağmen 1 saat boyunca beklettiler. Gelen ütü de bozuk çıktı. Asansörler deseniz kendine has. Asla istediğiniz zamanda istediğiniz yere gidemiyorsunuz. Katta beklerken önümüzden çok asansör gelip geçti. Kartlarla zaten diğer katlara çıkamıyorsunuz. Arkadaşlarım yanına çıkayım dedim, kartla sadece aşağı lobiye, yemek katına ve otoparka iniş var. Otopark deseniz başka bir hal. Kata iniyorsunuz, nereden otoparka gidiliyor bir tane bile işaret yok, orada görevli biri de yok. İlk gün 15 dakika nereden çıkıcaz diye aradık. Geçen sene Tryp by Wyndham’da kaldım, o sebeple yine aynı grubun otelini tercih ettim ama böyle bir şey yaşamadım.

Müşterinin bu yorumu, otelin hizmet kalitesinin iyileştirilmesi gerektiğini gösteriyor. Turizm Müfettişi olarak, benzer sorunların yaşanmaması için otellerin hizmet kalitesini yakından takip edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz