Gökhan Polat, Maltepe’de müşterilerini ağırlayan Center İnn Hotel ile ilgili bi şikayet paylaştı. Müşterinin detaylı yorumu şu şekilde:

İşletmeler hakkında kolay kolay olumsuz yorum yapmam ama burası hayal kırıklığı olduğu için kalacak arkadaşları bilinçlendirmek istiyorum. Öncelikle fotoğraflarda gösterilen odayla verilen oda arasında dağlar kadar fark var. Bana verilen oda çok küçüktü ve sadece 1 adet sandalye vardı, yani odada 2 kişi yemek yiyemiyorsunuz, sadece yatmak için kullanabiliyorsunuz. 4 gün konaklama gerçekleştirdim, çarşaflar değiştirilmedi. Oda temizliği talep ettim, odadan çıkarken saat 12:00 gibi, akşam 18:00 gibi otele döndüğümde temizlik personeli yeni temizliğe başlamıştı ve kapıda beklemek zorunda kaldık. Temizlik dediğimde çöplerin alınması ve tuvalet kağıdının yenilenmesi. Havluların değişimini istediğimde kirli havluları aldılar, temiz havlular 3-4 saat sonra verildi. Yani bu otelde günlük oda temizliği, çarşaf değişimi, havlu değişimi yok, talep edeceksin şansına kalmış değişir veya değişmez. Kahvaltıdan çok beklentiniz olmasın, çeşit sayısı yok, denilecek kadar az. Omlet istedim, özel siparişler yapmadıklarını, sadece burada bulunanları yememiz gerektiğini söylediler. Otelin otoparkı yok, dışarıda herhangi bir yere park etmeniz gerekiyor, kalabalık olduğu için park yeri bulamam düşüncesiyle çoğu zaman aracı yerinden oynatmadım. En önemlisi de personellerin üslubu, sizi döveceklermiş gibi sert konuşmalar, umursamaz bir yaklaşım sergilemeleri, tepeden konuşmalar vs. vs. Verdiğiniz ücretin karşılığını alamıyorsunuz, aynı paraya daha iyi otellerde kalabilirsiniz. Bu olumsuzluklardan dolayı şu an tatilime Avrupa yakasında bir otelde devam ediyorum, dünya varmış diyorum…

Gökhan Polat’ın bu şikayeti, oteldeki hayal kırıklığı ve hizmet sorunlarına dikkat çekmektedir. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz