Şişli’de konuklarını ağırlayan Trip Park Hotel, bir müşterisinin şikayetiyle gündeme geldi. Otel müşterisi, otel müdürü Hatice Özcan hakkında şu ifadeleri kullandı:

“Trip Park’ın müdürü Hatice Özcan son derece profesyonellikten uzak. Kahvaltı dahil fiyatlar verdi ancak kahvaltı alanı müşterilere hizmet vermeye bile hazır değil. Daha sonra, Agoda’daki internet fiyatlarına göre %50 daha yüksek fiyatlar teklif etti. Ona bunu sorduğumda beni görmezden geldi. Ben de aradım ve takip ettim, sonunda telefonu açıp cevap verdi, sonra başka bir soru sordum ve beni yine görmezden geldi. Daha ucuz ve daha profesyonel olan Agoda’da rezervasyon yaptırdım. Yöneticinin korkunç hizmeti ve tutumu. Müşterilerinizi görmezden gelmezsiniz!”

Turizm Müfettişi olarak, müşterilerin bu tür deneyimlerini önemsiyor ve Trip Park Hotel’ın müşteri memnuniyetini artırmak adına gerekli düzeltmeleri yapması gerektiğine inanıyoruz. Bu şikayet, otelin yönetimindeki profesyonellik eksikliklerini vurgulamaktadır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz ve Trip Park Hotel’ı daha iyi bir müşteri deneyimi sunmaya teşvik ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz