Kadıköy’ün Fenerbahçe bölgesinde müşterilerini ağırlayan Çapa Milos Balık, Dilan Aras isimli bir müşterisinin şikayetiyle gündeme geldi. Dilan Aras’ın mekan hakkındaki düşünceleri şu şekilde:

Mezeleri inanılmaz lezzetli diye yorum yapanlar ya hayatında hiç meze yememiş ya da bu yorumlardan sonra mezeci değişmiş. Mezeler çok çok çok çok çok kötüydü. Barbunya pilaki çamur gibiydi, tanesini seçemezsiniz; barbunya püresi gibi bir şey. Tekmil fava olarak gelen fava içerisinde konan kırmızı biber ve yeşil biber gibiydi. Levrek marin aşırı tuzlu ve limonluydu. Köpoğlu muhtemelen patlıcan püresinden yapılmıştı. Porsiyonları krem karamel tabağından hallice. Çok acil meze konusuna müdahale edilmesi gerekiyor. Kendi içeceğimizi götürdüğümüz için ekonomik olacağını düşündük, ama çok yanılmışım; piyasadaki meze tabaklarından 1.5 kat pahalı, ara sıcak fiyatları da yüksek. Malesef bir fiyat performans mekanı olmadığından bir daha tercih edeceğimi sanmıyorum.

Turizm Müfettişi olarak, müşterilerin bu tür deneyimlerini önemsiyor ve Çapa Milos Balık’ın müşteri memnuniyetini artırmak adına gerekli düzeltmeleri yapması gerektiğine inanıyoruz. Dilan Aras’ın bu yorumu, mekanın lezzet ve fiyat dengesini gözden geçirmesi gerekliliğini vurgulamaktadır. Benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz