Kadıköy’ün Kalamış bölgesinde hizmet veren Bedri Usta Kalamış, M. Tuna isimli bir müşterisinin şikayetiyle gündeme geldi. M. Tuna’nın mekan hakkındaki düşünceleri şu şekilde:

Ağzımı fazla yoracağım… bu insanlar para kazanmamalı! Rezervasyondan anlayışları masa ayırtmak değil, doluluk oranını ölçmek. Girince sol tanıdıkların sağ taraf, halkın diğer tarafında:))) Kaba, saygısız, sofra adabını ve konuşmayı bilmeyen bir işletmeci topluluğu. Ağızlarında bir ‘apla, apla’ neden ablaları oluyorsam artık! Örnek: 3 Adana istiyorsunuz, biri geliyor diğer 2 si 25 dk. sonra geliyor. Garsonlar aşırı laubali. Onlar öyle olunca bari işletme müdürü ile konuşayım diyorsun, o da 30 dk. sonra geliyor, ellerini arkaya kavuşturmuş bir şekilde. Acilen nazik, konuşmasını bilen, kültürlü bir yapıya ihtiyacımız var, yoksa ben katil olacağım.

Turizm Müfettişi olarak, müşterilerin bu tür şikayetlerini önemsiyor ve Bedri Usta Kalamış’ın müşteri memnuniyetini artırmak adına gerekli düzeltmeleri yapması gerektiğine inanıyoruz. Müşterinin bu yorumu, hizmet sektöründeki kalite standartlarının önemini bir kez daha vurgulamaktadır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz