Upsuites Hotel‘de 7 gün konaklamış olan müşteri, yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşarak odanın genel temizliği, hizmet kalitesi ve otopark sorunlarına dair şikayetlerini dile getirmiştir.

Şikayetçi müşteri, deneyimini şu şekilde aktarmıştır: ‘Şükür, 7 gün konaklamadan sonra bugün çıkış yaptık… odada durulacak gibi değil… kokusundan hariç halıların kirliliği, havlular yatak carsaflarin değişmemesi, odanın doğru düzgün temizlenmemesi, banyo daki lambanın gelen pis koku, odanın içindeki lam kokusu…. otopark mevcut dediler oda yok, orada 2 arac için hotelin yeri var ama kendileri park ediyr, orda başka yere park etseniz değnekciler arabanızı cektiriyorlar, 2-3 ailenin başına geldi… hergün kendi paramızla dilenci gibi tuvalet kağıdı havlu temizlik dileniyrdk… receptionun Yanında sözde müdür diye kendini tanıtan beyefendiye sikayetimizi dille getirdik, bize tavırlı bir şekilde polemiğe gerek yok ben personelle konuşurum dedi, gel gorki akşam yine hiç birsey yapılmamış, müdür eğitimi almamış çok belli, insanlarla diyalog kurup bi Günaydın demesini bile beceremeyen ama kendini bi okadar havada gören boş işler müdürü…. bu sikayetimi tüm siteye resimle beraber gondericem. Kimse bizim düştüğümüz duruma düşmesin. Bir kaç ailede daha çok mutsuz ayrıldı… telefondan resim gönderemiyorum, eve gelince bilgisayar üzeri hotelde çekmiş olduğum resimleri gondericem.‘”

Bu müşteri yorumu, Upsuites Hotel’da gerçekleşen kötü konaklama deneyimi, otopark sorunları ve müdürle ilgili hizmet sorunlarına dikkat çekmektedir. İşletme, müşteri memnuniyetini artırmak ve yaşanan sorunlara etkili çözümler üretmek adına gerekli önlemleri almalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz