Evindar Çelik, uzun süredir gitmeyi düşündüğü The Hunger Watergarden restoranında yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşarak, beklenen hizmetin altında kaldığını ifade etmiştir.

Evindar Çelik, mekanla ilgili değerlendirmesini şu şekilde anlatmıştır: ‘Uzun süredir gitmek istediğim bir mekandı, Instagram paylaşımları oldukça cezbediciydi. Ailece kahvaltıya gittik, ancak içeri girdiğimiz anda çalışanların ilgisizliği ve bakışmamaları, nasıl pişman olacağımızın işaretiydi. Serpme kahvaltı istedik, ancak asla göründüğü gibi değildi. Peynirler aktarma yapılmış, kurumuştu, patatesler ve salatalıklar olduğu gibi getirilmişti. İlgisizlik had safhadaydı ve siparişlerimiz çok geç geldi. Sadece bir beyefendi güzel ilgileniyordu, onun haricinde gerçekten deneyimim çok kötüydü. Eşim, “Bu mu senin övdüğün yer?” dedi. Daha birçok detay var, ama tek kelimeyle hayal kırıklığına uğradım. Asla tekrar gitmeyeceğim bir yer oldu.

Evindar Çelik’in yorumu, The Hunger Watergarden restoranının beklentilere cevap verememesi ve hizmet kalitesinin düşük olmasıyla ilgili önemli bir geribildirim sunmaktadır. Restoran, müşteri memnuniyetini artırmak için hizmet anlayışını gözden geçirebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz