Gülay G.‘nin paylaştığı bir şikayet, Momo Bebeköy‘ün iddialı menüsü ve hizmet anlayışı ile ilgili birçok sorunun altını çiziyor.

Gülay G.’nin ifadeleriyle: ‘Valelerinden garsonlarına kadar kraldan çok kralcı bir tavırla karşılaştık. Bomboş mekanda kahvaltı menüsünün bittiği söylendi, 25 dakika önce bitmiş. Etrafta bizden başka kimsenin olmadığını, hazırlanabileceğini ilettik. Akşam için hazırlık yapacaklarını sadece yemek yiyebileceğimizi ilettiler. Mutfağa gidip soracağını söyledi garson arkadaş ve sormadı tabi ki:) Yediğimiz enginarlı kuşkonmaz salatanın tadına diyecek yok, 460 TL bir fiyatı var ve bu ortalamanın oldukça üstünde. 1 su, 1 soda ve 2 salataya 1.300 TL para ödedik 🙂 Her yerin bir fiyat politikası var, o ayrı, ama düzgün bir salata olsaydı bari, salatada sadece 3-4 küçük parça enginar çıktı. Karşılaştığımız muamele de tadımızı kaçırdı. Mekan güzel, ferah. Manzara da gayet güzel. Çalışanların tavrı inanılmaz egolu, alıyorsanız alın yoksa siz bilirsiniz vücut diliyle söylüyor zaten. En son 2 sene önce gelmiştik, çok sevmiştik. Fakat son tecrübemden sonra bir daha gitmeyeceğim bir mekan.‘”

Gülay G.’nin Momo Bebeköy’deki deneyimi, mekanın hizmet kalitesi ve fiyat politikasındaki sorunları vurgulamaktadır. Bu, müşteri memnuniyetini etkileyen önemli faktörler olarak öne çıkmaktadır ve gelecekteki müşteri çekimini olumsuz yönde etkileyebilir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz