Beyoğlunda hizmet veren gece kulüplerinden MiniMuzikhol, Müşterisi Çağla Hanım’ın şikayetiyle gündemde. Müşteri kulüple ilgili değerlendirmesinde mekanın kalabalık, kötü müzik ve kötü deneyimlerle dolu olduğunu belirtmiştir.

Çağla Hanım isimli müşteri, deneyimini şu şekilde ifade etmiştir: ‘0 yıldız verebilme şansım olsa keşke. Paranızla rezil olmak istiyorsanız düşünmeden gidebilirsiniz. Metrekare başına 10 kişi falan düşüyor. Tamam bari olduğum yerde durayım dans ederim bir şekilde diyorsun arkandan biri vuruyor, öteki ittiriyor. Müzikler çok ama çok kötü. Lütfen gidecekseniz ve önce yorumlara bakarak karar vereyim diyorsanız gitmeyin. Sırf giriş için 200 tl ödedik bir de kişi başı, çöpe atsaydım keşke 200 lirayı daha işe yarardı. Bugüne kadar gittiğim en kötü mekan.‘”

Bu müşteri yorumu, MiniMuzikhol gece kulübünün kalabalık, kötü müzik ve kötü hizmet nedeniyle müşteri memnuniyetsizliği yarattığını göstermektedir. Mekanın düzen ve müşteri hizmeti konularında iyileştirmeler yapması gerekebilir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz