Nurgül Özcan tarafından yapılan bir şikayet yorum, Beyoğlundaki L’etoile Restaurant‘ta yaşanan olumsuz bir servis deneyimini içermektedir. Müşteri, uzun beklemeler, ilgisiz garsonlar ve eksik servis ekipmanları gibi sorunlara dikkat çekmektedir.

Nurgül Özcan’ın ifadeleriyle: ‘Tek kelimeyle servis berbat. Bir sipariş veriyorsunuz, bir saat sonra geliyor, üstelik dükkanın çoğu boş olduğu halde mutfak yoğundu kusura bakmayın gibi cümleler duyuyorsunuz. Sonrasında, halbuki mutfak gözümüzün önünde, kör değiliz, açık yapılmışsınız zaten. Garsona siparişinizi soruyorsunuz, cevap bile vermeden dönüveriyor. Siparişi getirip önümüze koydular, çatal bıçak hiçbir şey yok. Elimizle yememizi beklediler sanırım. İstediğimizde öyle servis açtılar falan. Servisi berbat bir yer, kısacası. Aç aç bir saat bekledim sabah sabah. Bana göre bir yıldızı bile hak etmiyor.

Nurgül Özcan’ın paylaştığı şikayet, L’etoile Restaurant’ın servis ve bekleme süreleriyle ilgili ciddi sorunları olduğunu göstermektedir. Müşteri memnuniyetinin sağlanması adına bu tür sorunlara çözüm odaklı yaklaşılması önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz