Etiler’de bahçeli bir mekanda hizmet veren Harvard Cafe, müşterisi Nuralcan Gökırmak‘ın paylaştığı bir şikayetle gündemde. Müşteri, mekandaki memnuniyetsizliğini ve saygısız tutumu eleştiriyor.

Nuralcan Gökırmak’ın değerlendirmesi şu şekilde: ‘Genpa da çalışan bir personel olarak iş arkadaşlarımla sık sık geldiğimiz bir mekan, bizler gibi çevredeki işyerlerinde çalışanların toplu olarak geldikleri bir mekan. Doğum günlerinin kutlandığı bir yer ancak müdürümüzün doğum gününde müzik eşliğinde pasta gelirken pastayı getiren arkadaşın yüzünü kapatarak çekmeyin izin aldınız mı? Ben çekilmek istemiyorum diye çıkışması ki oradaki olay zaten müzikle birlikte pastanın getirilmesi, aynı arkadaşın bir başka gün hesabı öderken tek tek mi ödeyeceksiniz bu kadar kişi diye tepki göstermesi iki olaya da anlayış gösterdik ki müdürümüze yapılan saygısızlığa rağmen ancak bugün ki yapılan saygısızlık bizler için bardağı taşıran nokta oldu. Öğlen saatinin en yoğun olduğu bilinirken post sayınız mı yetersiz? Yada bahsettiğim olaylardaki Nuray adlı personelinizin Genpa’ya karşı bir tutumu var çözemedik. Bizimle ilgilenen arkadaşın elinden gelip post cihazını alıp başka masadakiler çok uzun süredir bekliyor diyerek koşarak kaçar gibi gitmesi ve bizim hesap ödemek için ekstra beklememiz anlaşılır bir şey değildir taktir edersiniz ki, başka masadaki müşterilerin beklemesi bizim sorunumuz değil, öğlen saati hesabı istediğimizde zaten yarım saat sonra bizler ödemeyelim o zaman diye tepki gösterince hesabın gelmesi saçmalıkken bir de post cihazının başka müşteriler bekliyor diyerek alıp gidilmesi anlaşılmaz bir olay. Hizmet olarak ve müşteri memnuniyeti olarak sıfır, Genpa çalışanların bir bölümünü kaybettiniz.

Harvard Cafe’nin müşteri memnuniyetine yönelik olumsuz yorumlar, hizmet kalitesinde ve personel tutumunda önemli eksiklikler olduğunu göstermektedir. İşletme, bu tür durumları çözerek ve hizmet anlayışını geliştirerek müşteri kaybını önlemelidir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz