Bebek’in popüler mekanlarından biri olan Midpoint, müşterisi Eren Akbayrak‘ın şikayetiyle gündemde. Mekanın hoş ortamı ve lezzetli yemekleri her ne kadar standartlarına uygun olsa da, Eren Akbayrak, hizmet kalitesinin beklediği düzeyde olmadığını dile getiriyor.

Eren Akbayrak’ın detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Mekan Bebek’te, ortam hoş, yemekler zaten Midpoint olduğundan standart, hepsinde iyi fakat hizmet o kadar kötüydü ki. Ne bir güler yüz ne bir kalite göremedik. Siparişlerimizi almak için 3-4 defa çağırmamız gerekti. Yoğunluk vs. anlıyorum ama birçok Midpoint’e gittim; ne kadar yoğun olurlarsa olsunlar, hizmet kalitesi sabitti. Kolunda büyük dövmesi olan garson beyin acil yaptığı işe aşina olup hizmet sattığının farkına varması gerekiyor. 👎🏻👎🏻‘”

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. Midpoint Bebek yönetimine, müşteri memnuniyetine daha fazla önem vermeleri ve hizmet standartlarını yükseltmeleri çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz