Esin Hanım’ın paylaştığı şikayet, Bebek’te popüler bir mekan olan Backyard‘ın hizmet anlayışındaki olumsuzlukları vurguluyor. Müşterinin karşılamadaki olumsuz tavırlar ve oturma düzenindeki rahatsızlık, mekanın konuklarına sunduğu deneyimde önemli zayıflıklar olduğunu gösteriyor.

Esin Hanım’ın deneyimi şu şekilde ifade ediliyor: ‘Karşılamadaki arkadaş biraz tavırlı davranması iyi karşılama, içeri girince tek kişi iseniz en köşede manzarası olmayan masaya geçersiniz, büyük masalar ama orası 4 kişilik diye zaten size verilmiyor bir mekanda istediğiniz yere oturmadiktan sonra neden gideceksiniz ki? Ülkedeki tek sorun etiket olunca kasıntı bı mekanda oturup huzurla kahvenizi içmek bir lüks olmuş. Arada bir uğradığım Backyard benim için artık kötü bir mekan.

Backyard Bebek, müşteri memnuniyetini sağlamak ve tekrar eden müşteri kazanmak adına karşılama protokollerini ve oturma düzenini gözden geçirmelidir. Müşterilere uygun bir şekilde yer tahsisi yapmak ve hoşgeldin atmosferini sağlamak, mekanın itibarını güçlendirebilir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz