Rüya Sarp, Adana Birbiçer Ataşehir‘de et şişlerindeki yağ miktarının artması ve garsonların ukala tavırları nedeniyle yaşadığı olumsuz bir deneyimi paylaşarak, restoranın müşteri memnuniyetine daha fazla önem vermesi gerektiğini ifade etmiştir.

Rüya Sarp’ın detaylı şikayeti şu şekildedir: ‘Eskiden haftada bir gün mutlaka arkadaşlarla gittiğimiz bu mekanda, son zamanlarda et şişlerindeki yağ miktarı sürekli artıyor. Ayrıca garsonlar genel olarak ukala ve saygısızlar. Her masaya eşit ilgi göstermiyorlar, sorularımıza ya da isteklerimize sanki rica etmişiz gibi soğuk bir tavır sergiliyorlar. Ayrıca dışarıdaki vale arkadaşın arabamızı ona vermemiz için yaptığı ısrar da hoş değil. Bu nedenlerle bir daha gitmeyi düşünmüyoruz.‘”

Rüya Sarp’ın paylaştığı şikayet, Adana Birbiçer Ataşehir şubesinin müşteri memnuniyeti konusundaki zayıf noktalarını ortaya koymaktadır. Restoran, yağ miktarı konusunda daha titiz davranmalı ve garsonların müşterilere daha profesyonel bir hizmet sunmalarını sağlamak için eğitimler düzenlemelidir. Turizm Müfettişi olarak müşterilerin sesini duyurmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz