Ataşehir’de hizmet veren Vois Hotel, müşterisi Ahmet Ardıçlı‘nın yaşadığı olumsuz deneyimle gündeme geldi. Ahmet Ardıçlı, odaların ıslak zeminlerinin oldukça kirli olduğunu, kırık klozet kapakları ve eski duran banyo alanı gibi unsurlarla karşılaştığını belirterek, otelin yıldızına göre beklediği standartları karşılamadığını düşünüyor.

Ahmet Ardıçlı’nın detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Yıldızına göre bakıldığı zaman hak etmediğini düşünüyorum çünkü odaların ıslak zeminleri çok kirli idi, klozet kapakları kırık, banyo alanı çok eski duruyordu. Bunları göz önünde bulundurduğumuzda odanın genel temizliği orta dereceydi, çok iyi değildi. Fakat otelin konumunun merkezi olduğu için tercih ettik. Yıldızına göre birçok eksiklerin giderilmesi gerekir diye düşünüyorum. Yenilediğimiz yoruma göre de şu an çıktığımız odada temizlik yapılmamış ve kirli bir şekilde teslim ettiler. Alternatifler varken kalmayacak bir yer.‘”

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. Vois Hotel yönetimine, temizlik standartlarına ve odaların bakımına daha fazla özen göstermeleri çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz