Kadıköy’ün merkezinde konumlanan The Gate Kadıköy Downtown oteli, müşterisi Atakan Oruç‘un yaşadığı ödeme anlaşmazlığı nedeniyle gündeme geldi. Atakan Oruç, otel rezervasyonu sırasında yapılan konuşmada, oda ücretini otele geldiklerinde ödeyecekleri şeklinde bilgilendirildiğini ancak alınan bir telefonla tamamını ön ödeme olarak talep ettiklerini öğrenince yaşadığı şok ve memnuniyetsizliği paylaştı.

Atakan Oruç’un detaylı şikayeti şu şekilde: ‘2 hafta önce rezervasyon yaptım, konuşmamızda bize oda ücretini otele geldiğinizde vereceksiniz, herhangi bir ödeme yok diye belirtildi. Bugün bir şahsi telefon numarası aradı ve benden oda ücretinin tamamını ön ödeme olarak istediklerini söyledi. Otele geldiğinizde alacağız demişlerdi ve bunu hatırlattığımda, “Böyle olması gerekli, parayı göndermeniz gerekiyor” dedi. Ben de otelin sabit hattını arayıp bilgi alacağım diye belirtip telefonu kapattım ve işletme numarasına ulaştım. Telefonu aynı adam açtı ve alay eder gibi “Merhaba Atakan Bey, iyi günler” diyerek telefonu kapattılar. Böyle rezillik görmedim.‘”

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. The Gate Kadıköy Downtown yönetimine, rezervasyon esnasında verilen bilgilerin ve anlaşmaların sürdürülmesi konusunda daha dikkatli olmaları ve müşteri ilişkilerine özen göstermeleri çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve güvenilir hizmet konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz