İstanbul’un ünlü restoranlarından SPAGO, yabancı müşteri Mica T‘nin paylaştığı şikayetle gündemde. St. Regis otelde kalan Mica T, SPAGO’nun 7. katta bulunan restoranında yaşadığı kötü deneyimi dile getirerek, servisin kabul edilemez olduğunu iddia etti. Restoranın ücret politikası ve garsonların müşteri ile iletişim şekli üzerine yapılan bu şikayet, SPAGO’nun ününü zedeleme potansiyeline sahip.

Yabancı müşteri Mica T’nin yorumu şu şekilde: ‘Benim açımdan sahip olduğu hiçbir yıldızı hak etmiyor, kocam ve ben St. Regis otelde kalırken dört kez oraya gitmeye çalışsam bile, restoran üst katta 7. katta, en kötüsü ve garsonların servisi kabul edilemez ve içtenlikle buna nasıl sahip olabileceklerini anlamıyorum. Türkiye’de olmak her şey mümkün!!!!!! ve Tanrı gibi bu yıldızları felaket hizmetine verdiler. Bir garsonun kişi başı 5.000 lira ödersiniz ya da içeri girmezsiniz demesine ben ve eşimin bu kadar hakaret ettiğini hiç hissetmedik. Allah aşkına aynı binadaki otelde üç gecede 4000€ kazanıyorum ve bu 152€ oluyor!!!! Bu tür şeylerin servis aracılığıyla olması çok yazık ama bazen aynı servis her şeyi mahvediyor ve sonra müşterisi olmadığı için ortaya çıkıyor. Bu yüzden benim tavsiyem, paranızı bu sitede biriktirmeniz ve hizmetin eşit olduğu başka bir yere harcamanızdır. Ben de çok şükür ki dünyayı çok gezdi ve dünyanın en iyi restoranlarında yemek yedi. Fotoğrafın restorana ait olmadığını ama otel odasına ait olduğunu biliyorum. Herşey gönlünce olsun.'”

SPAGO’nun müşteri şikayetlerini ciddiye alarak, hizmet kalitesini iyileştirmesi önem arz etmektedir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz