Beyoğlunda Tayland mutfağını sunan Pera Thai restoranı, müşteri Paramore Zula‘nın yaşadığı olumsuz deneyimle gündeme geldi. Zula, restoranda öğle yemeği yedikten sonra bıyıklı bir çalışanın tavrından rahatsızlık duyduğunu ve ayrıca yalan iddialarla karşılaştığını ifade etti.

Yabancı müşteri Paramore Zula, Pera Thai restoranındaki deneyimini şu sözlerle paylaştı: ‘Bugün bu restorana gittik ve yemek siparişi vermeden önce bir adam vardı, iyiydi ve gülümsedi ama öğle yemeğimizi bitirdikten sonra hesabı ödemeye gidiyorum bıyıklı adam masanıza oturun dedi. Geliyorum, masama gidiyorum o da gelip yüzündeki gülümsemeyi silerek hesabı aldı. Ödemede bir sorun mu var diye sordum, hayır ayağa kalkma dedi ama ödeme sadece 10 saniye sürdü. Ben de hizmet sektöründe çalışıyorum ama ödeme yapana kadar gülemediğimiz için üzgünüm. Sahibi, işe alınmadan önce kontrol eden kişi olmalıdır. Ayrıca Taylandlı şefimizin 30 dakika sonra geleceğini söylediler ama neredeyse bir saat oldu kimse gelmedi. Eğer iş yapıyorsan yalan söylememelisin. Yemekler fena değildi ve iyi değildi.‘”

Pera Thai, müşteri şikayetlerini dikkate almalı ve hizmet kalitesini artırmak adına gerekli adımları atmalıdır. Müşteri memnuniyeti, bir restoranın başarısı için kritik öneme sahiptir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz