Ortaköy Ocakbaşı Restaurant, müşteri Baran Kutlu‘nun yaşadığı olumsuz deneyimle bir şikayetin odağı oldu. Beş kişilik bir grup olarak restorana giden Kutlu, yemeklerin uzun süre sonra ve eksik bir şekilde servis edilmesi, hizmetin düşmanca ve kaba olması, ek olarak da faturaya haksız bir şekilde eklenen %10’luk hizmet ücreti gibi sorunlarla karşılaştığını belirtiyor.

Baran Kutlu’nun restoranla ilgili yorumu şu şekilde: ‘Beş kişiydik, her birine 5 yemek sipariş ettik, ilk iki yemek 30 dakika sonra geldi, diğer ikisi yaklaşık 15 – 20 dakika sonra geldi ve bir yemek hiç gelmedi ve bunun için ücretlendirildik! Özür dilemeden, 2-3 masa daha olan tek misafir biz olmamıza rağmen tek misafir olmadığımızı söylediler. Hizmet gerçekten düşmanca ve kabaydı ve faturamıza% 10’luk bir hizmet miktarı eklendi. Bunu daha fazla tavsiye edemem.‘”

Bu müşteri şikayeti, Ortaköy Ocakbaşı’nın müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi konusunda sorunlar yaşadığını gösteriyor. Restoran sahipleri, müşteri geri bildirimlerini dikkate alarak gerekli iyileştirmeleri yapmalı ve benzer durumların tekrarlanmasını önlemelidir. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz