Arnavutköy’ün boğaz manzarasıyla ünlü balık restoranı Livar Balık Evi, Sibel Şener isimli bir müşterinin şikayetiyle gündemde. Şener, restoranın sıcakkanlı personeli, lezzetsiz kalamar ve diğer servis konularındaki aksaklıklar üzerine ciddi bir eleştiride bulunuyor.

Sibel Şener’in yaşadığı olumsuz deneyim şu şekilde: ‘Livar’ı olumlu yorumlardan dolayı denemek istedik fakat olumsuz bir deneyim oldu. Öncelikle personel denildiği gibi hiç sıcakkanlı değildi, neden geldiniz der gibilerdi. Mezelerden köpoğlu, Girit ezmesi ve lakerda denedik. Mezeler normal lezzetlerde güzeldi ama ara sıcakları soruyoruz, hepsini tam anlatmıyorlar. Kalamar dondurulmuş ve lastik gibiydi. Balık restoranında kalamarı da yapamıyorsan olmuyor. Peynirli roka salatasında peynir yoktu, ilave ettirdik. Porsiyonlar küçüktü. Paçanda böreği yanıktı ve yağında koku vardı. Yağlarını sık sık değiştirmelerini tavsiye ederim, ağır bir yanık kokusu vardı. Bir an önce yiyin gidin bakışlarından dolayı tatlı bile yemedik. Tavsiye etmiyorum.‘”

Livar Balık Evi’nin genel itibariyle olumsuz bir müşteri yorumu alması, restoranın hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti konularında daha fazla dikkat göstermesi gerektiğini gösteriyor. Bu tür yorumlar, potansiyel müşterilerin kararlarını etkileyebilir. Restoran sahipleri ve çalışanları, müşteri geri bildirimlerine açık olmalı ve iyileştirmeler yapmalıdır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz