Çağdaş Orman, Aqua Florya’da bulunan Günaydın Kasap & Steakhouse‘da yaşadığı olumsuz bir olayı paylaşıyor. Garsonunun müşteriye karşı gösterdiği olumsuz tavır ve davranışlar nedeniyle, Çağdaş Orman mekanın hizmetinden memnun kalmadığını ifade ediyor.

Çağdaş Orman’ın yorumu şu şekilde: “Aqua Florya’ya gittiğimde yemek yemeden çıkmadığım bir mekandı fakat bugün yaşadığım durumdan dolayı hiçbir Günaydın’a bir daha gitmeme kararı aldım… Ailemle beraber içerde seçtiğim bir masanın önünde durup oturmaya yönelirken havalandırma için açılmış pencere hattından içeri atlayan garson oturmak istediğim yere muhtemel daha fazla bahşiş almayı umarak ülkemizde fazlaca bulunan yabancı ülke vatandaşını oturttu… Durum üzerine orayı ailemle terk ettim… Yolunuz açık olsun, çok iyi yoldasınız.

Günaydın Kasap & Steakhouse Florya, müşteri memnuniyetini sağlamak adına personelinin müşterilere karşı saygılı ve profesyonel davranışlar sergilemesine özen göstermelidir. Garsonun yaşadığı bu olumsuz olay, müşteri deneyimini olumsuz yönde etkileyebilir ve müşteri kaybına neden olabilir. Mekanın bu tür durumları önlemek ve müşterilere daha iyi hizmet sunmak adına gerekli önlemleri alması önemlidir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz