Burak Avcı, Florya Sosyal Tesisler’in yanında hizmet veren Şazeli restoranında eşinin doğum günü için önceden rezervasyon yaptırarak gittikleri mekanla ilgili bir şikayet paylaşıyor. Yaşanan hizmet sorunları ve eksiklikler nedeniyle olumsuz bir deneyim yaşadığını belirtiyor.

Burak Avcı’nın yorumu şu şekilde: ‘Eşimin doğum günü olduğu için önceden rezervasyon yaparak geldim. Ufak bir bahçede masa gösterdiler 5-6 masa var ama restoranın tamamı buraya sigara içmeye geliyor rica üzerine içeride sırada bir masaya geçirdiler. Gelen yemekler bitmeye yakın ekmekler geldi, masanın yanından geçen garsonlar masaya boş anlam veremediğimiz tabak çatal bıçak bıraktı. Hizmet olarak tamamen rezaletti. Etleri gayet iyiydi ama dediğim gibi ekmek gelmediği için ekmeksiz yemek zorunda kaldık. Bir daha asla tercih etmeyeceğim bir yer.‘” Burak Avcı ayrıca bu haberin görseli olarak kullandığımız fotoğrafı da paylaştı!

Şazeli Restoran, müşteri memnuniyetini sağlamak ve şikayetleri önlemek adına hizmet kalitesine dikkat etmelidir. Özellikle rezervasyon yapan müşterilere önceden belirlenen masalarda konforlu bir hizmet sunmak, eksiklikleri gidermek ve genel hizmet standardını yükseltmek önemlidir. Turizm Müfettişi olarak benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz