Hakan Tekin, Develi Nişantaşı hakkında bir şikayet paylaştı. Restoranın şıklığına vurgu yapan müşteri, gereksiz pahalı olduğunu ve garson hizmetinden memnun kalmadığını da ifade ediyor.

Hakan Tekin’in yorumu şu şekilde: ‘Burası çok şık göreceli bir restoran, fakat gereksiz pahalı. Hiç tavsiye etmiyorum. Rahatsız olduğumdan ötürü eşimle birlikte dışarı hava almaya çıkmıştık. Sonrasında daha önceden bir sefer gittiğimiz Develi restoranda oturup bir şeyler atıştırmak istedim. Garson bey, verdiğimiz siparişten memnun kalmayıp sürekli “onu da ister misin, bunu da verelim mi?” diye sormaya başladı. Bu durum keyfimi kaçırdı. Tabaktan son lokmamı alır almaz tabağı önümden kaldırıp, tatlı ister misin dedi. Hasta olduğum için çiğ köfte ve turşudan devam etmek istedim ve tabağım önümden kaldırıldı. İkram gibi gösterip, çiğ köfte ve turşunun parasını son kuruşuna kadar alıyorlar. Sürekli bize başka bir şey ister misiniz diyor, gözümüze bakarak. Kalkıp buradan gidin diyor. Gözümüze bakarak böyle bir işletme hoş bir durum değil. Gerçekten kimsenin gitmemesini tavsiye ediyorum.‘”

Hakan Tekin’in yaşadığı olumsuz deneyim, Develi Nişantaşı’nın müşteri hizmeti ve fiyatlandırma politikasında sıkıntılar olduğunu gösteriyor. Restoranın bu konulara daha fazla özen göstermesi ve müşteri memnuniyetini ön planda tutması faydalı olabilir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz