Asmalımescit’te hizmet veren Çok Çok Thai restoranı, müşteri Muazzez Tokatlıoğlu‘nun paylaştığı bir şikayetle dikkat çekiyor. Tokatlıoğlu, Thai mutfağı hayranı olarak restorandan beklediği lezzetin altında kaldığını ifade ederek, mekanın sıcak ve samimi atmosferine övgüde bulundu ancak yemeklerin aromalarının hafif ve standart olduğunu belirtti.

Müşteri Muazzez Tokatlıoğlu, Çok Çok Thai restoranındaki deneyimini şu şekilde paylaştı: ‘Eşimle bir Thai mutfağı hayranı olarak söyleyebilirim ki mekan ve atmosfer sıcak ve samimi. Çalışanlar da çok ilgili ve kibar. Başlangıçlardan ana yemeklere çok büyük bir heyecan ve beklentiyle sipariş verdik ama lezzetler çok daha iyi olabilirdi. Biz aromaları fazla hafif ve standart bulduk. Potansiyeli çok yüksek ama biraz daha iyi olabilirdi.‘”

Çok Çok Thai, müşteri memnuniyetini artırmak ve lezzet standartlarını yükseltmek adına Tokatlıoğlu’nun yorumlarından çıkarılacak derslere odaklanmalıdır. Mekan, lezzet kalitesini iyileştirmek ve müşterilerini daha fazla memnun etmek için gerekli adımları atarak başarısını sürdürmeye çalışmalıdır. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz