Bahçelievler’de konuklarını ağırlayan Bricks Hotel Istanbul, müşterisi Lütfü Çakır‘ın paylaştığı bir şikayetle gündemde. Lütfü Çakır, otelin 5 yıldızlı olduğuna dair beklentilere karşılık vermediğini ve odada karşılaştığı detaylardaki eksiklikleri paylaşıyor.

Lütfü Çakır’ın detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Otelin 5 yıldız olduğuna aldanmayın. Odada komedinlerin üstü yapış yapıştı, zahmet edip silinmemiş bile. Çöp kovası kırıktı. Odalarda bulunan klimalar filtre değişim uyarısı veriyordu. Vasatın da çok altında bir hizmet söz konusu. İşin ilginci zahmet edip TL menü bile koymamışlar. Kahvaltıdan sonra başka birinin içtiği nar suyu için itiraz etmesem 5 Euro para ödemek zorunda kalacaktım. Bu otelin hala nasıl 5 yıldız alabildiği konusunda şaşkanım.‘”

Bricks Hotel Istanbul yönetimine, odaların temizlik standartlarına daha fazla özen göstermeleri, eksiklikleri gidermeleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaları çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve beklentilere uygun hizmet konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz