Ataşehir’de bulunan Park Adana Et Kebap, müşterisi Aslıhan Özerkmen‘in paylaştığı olumsuz deneyimle gündeme geldi. Aslıhan Özerkmen, restorandan aldığı siparişlerin kalitesizliği ve yaşadığı sorunlar nedeniyle mekana karşı hayal kırıklığını dile getirdi.

Aslıhan Özerkmen’in detaylı şikayeti şu şekilde: ‘Hiç tarzım değildir bu puanı vermek ama sabrım taştı. Bir kere sipariş verdik, 10 adet civarında, hepsi aynı poşette geldi ve ıslanıp, aşırı hamur olmuştu. Patronum istiyor diye ikinciye sipariş verdim yine yüksek adet… İkincide sıkı sıkı tembihledim; iki değil, tek lavaşa sarın, tek poşette yollamayın ve tuz yollayın diye:) Hiçbirini umursamamışlar, yine kalın ve hamurcu. En son yine istek üzerine, bugün sipariş verdim, yine hamur olmuştu ve daha kötüsü buz gibiydi, durumlarının yağı donmuştu. Bu arada adana dürüm 230 TL olmuş. Bahşişle beraber 1800 TL ödedim ama misafirlerimiz yemedi! Yine rezil ettiler bizi… Siz paranızla ezilmeyin.‘”

Müşteri geri bildirimleri, işletmelerin hizmet kalitesini artırmak adına önemli bir kaynaktır. Park Adana Et Kebap Ataşehir yönetimine, siparişlerin kalitesini kontrol etmeleri, müşteri taleplerine daha duyarlı bir şekilde yaklaşmaları ve hizmet standartlarını iyileştirmeleri çağrısında bulunuyoruz. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz, müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesi konularında duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz