Arnavutköy’de bulunan Akıntı Burnu adlı balık restoranı, bir müşteri tarafından yapılan şikayetle gündeme geldi. Müşteri, ismini açıklamak istemese de yaşadığı olumsuz deneyimi paylaşarak, restorandaki yemeklerin ve hizmetin beklentileri karşılamadığını belirtti. Özellikle menüdeki balık çeşitleri ve meze seçenekleri üzerine yapılan eleştiriler, restoranın kalitesi konusunda soru işaretleri yaratıyor.

Restoran ziyaretini paylaşan müşteri, yaşadığı deneyimi şu sözlerle ifade ediyor: ‘Tam bir pişmanlık. Benden önceki güzel yorumlara bakınca inanamıyorum. Yemekler gerçekten çok kötüydü. Fix menü diye anlaşılmıştı gittik. Köpoğlu mezesi resmen ekşimiş, hatta patlıcanlar pörsümüştü. Diğer mezeler vasattı. Hepsinden tadıp bıraktık. Korkup ara sıcak olarak balık köftesi istemedik, bayat balıklardan yaparlar diye, ama onun yerine getirdikleri levrekli lokum resmen iğrenç kokuyordu. Tekir istedik, kalmamıştı. Ana yemek Levrek de kötü kokuyordu ve yiyemedik. Ben salata yedim, arkadaşlarım yeşillikleri acı bulup onu bile yiyemediler. Boğazda bu kadar kötü yemekleri olan bir yere gitmemiştim. Salaş ve basit bir balıkçı bile 2-3 mezeyi taze yapıp önüme koysa bayıla bayıla yerim. Hiç lüks aramam, verdiğim rakam da önemli değil, 3 e 5 e bakmam. Kimseye puan vermek de aklıma gelmez. Ama müşteriye bayat ürün çıkarıp yedirmek resmen terbiyesizlik. Sadece garsonlar ilgiliydi ve bence utanıp bir şeyler yapmaya çalıştılar, kibardılar ama yetmez. Manzara da sizi kurtarmaz. Bir sürü masa Arap müşteriyle doluydu. Ya balıktan anlamıyorlar diye böyle bir rahatlık içindesiniz ya da onlara farklı ürün servis ediyorsunuz. Anlayamadım?‘”

Akıntı Burnu’nun müşteri memnuniyeti konusunda yaşanan olumsuz yorum, restoranın sunduğu hizmetin ve kalitenin sorgulanmasına neden oluyor. Restoran sahipleri, müşteri geri bildirimlerine dikkat ederek, geliştirmeler ve iyileştirmeler yaparak olumsuz deneyimleri en aza indirmeye çalışmalıdır. Turizm Müfettişi olarak benzer haberleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz