Beyoğlu’nun ünlü çatı restoranı 360 İstanbul, Kayhan Öztürk’ün yaptığı şikayetle gündeme geldi. Öztürk, mekanın içinde yaşadığı olumsuz bir deneyimi paylaşarak, dil sorunları ve ilgisizlik konularında ciddi bir eleştiri getiriyor.

Kayhan Öztürk’ün yorumu şu şekilde: ‘Beyoğlunda gezerken, sokak reklamını görerek yukarı çıktık… ortamı gördükten sonra ya yemek ya da birşeyler içmeyi düşünüyorduk. Asansör kapısını açtık ve bizi bir genç karşıladı. Pazar günü 15:00 olmasına rağmen kimse yoktu. Biz de şaşırdık neden diye. Etrafa bakmak için hareketlenirken, genç delikanlı ilk önce ingilizce hoşgeldiniz dedi, biz de Türkçe selam verdik, arkasında arapça birşeyler dedi , şaşırdık kaldık, sonra yarım yamalak Türkçe bakmak yasak , ya yemek yiyin ya da birşeyler içmelisin dedi… kendi ülkemizde bu şekil ne olduğu belirsiz, konuşmayı beceremeyen insanları nasıl çalıştırıyorlar anlayamadık. Mekanın neden boş olduğu belli, sakın bu tür yerlere gitmeyin.‘”

Restoran, personeline müşteri memnuniyeti ve iletişim eğitimleri konusunda öncelik vermeli ve bu tür olumsuz deneyimleri önlemek için daha hassas bir yaklaşım benimsemelidir. Turizm Müfettişi olarak müşteri şikayetlerini aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz