Wyndham Grand İstanbul Levent, müşterisi Murat Albayrak tarafından yapılan bir şikayetle gündemde. Müşteri, otelin hizmet anlamında ciddi sorunlar yaşadığını belirterek diğer potansiyel konaklamacılara dikkatli olma çağrısında bulundu.

Müşterinin yorumu şu şekilde: Hizmet anlamında gerçekten kötüler, lütfen rezervasyon ve konaklama şartları hakkında resepsiyondan aldığınız bilgilere güvenmeyin personeller pek yetkin değil. Rezervasyon esnasında size sundukları konaklama şartlarını check-in esnasında (yani başka bir tercihe yönelecek pozisyon ve zamanınız kalmadığında) değiştirip seyahatinizi zora sokabiliyorlar. Lütfen dikkatli olun ve mutlaka check-in’e giderken yakın çevreden en az bir konaklama alternatifi oluşturun.

Bu yorum, Wyndham Grand İstanbul Levent otelinin müşterilere sağladığı hizmetlerin beklenen standartlarda olmadığı konusunda şüphe uyandırmaktadır. Murat Albayrak’ın paylaştığı deneyim, otel yönetiminin rezervasyon ve konaklama süreçlerinde şeffaflığı ve güvenilirliği artırmak adına iyileştirmeler yapma ihtiyacı olduğunu göstermektedir.

Benzer şikayetleri aktarmaya devam edeceğiz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz