Somerset Maslak Istanbul Oteli, müşterisi Mehmet Köroğlu tarafından bir şikayet aldı. Müşteri, kaldığı suit odada su ve bardak olmaması, klimanın kış mevsiminde soğuk üflemesi, tarihi geçmiş Nescafe ve süt tozu gibi konularda memnuniyetsizliklerini dile getirdi. İşte müşterinin otelle ilgili detaylı değerlendirmesi:

İstanbul’un en berbat oteline gitmeyin. Suit odada kaldım, su yok, bardak yok, klima kış mevsiminde soğuk üflüyor. Nescafe ve süt tozu son kullanma tarihi geçmiş. Girişte 1000 TL provizyon çektiler, 4.835 TL oda fiyatı ödedim. Rezillik diz boyu. Resepsiyonda 1 çalışan var. Çıkarken de dalga geçer gibi ‘Odanızı değiştirelim’ diyorlar. Fiyatla konfor arasında %100 fark var. Başka otellere gidin, kendime ve misafirime rezil oldum. Sokakta kalın, bu otelde kalmayın!

Bu değerlendirme, Somerset Maslak Istanbul Oteli’nin genel hizmet kalitesi, odalardaki eksiklikler ve müşteri memnuniyetiyle ilgili olarak ciddi bir şikayeti yansıtmaktadır. Turizm Müfettişi olarak, müşteri geri bildirimlerini paylaşarak otellerin ve mekanların gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz